marți, decembrie 5, 2023

Maramureş: Tânăr şofer de 18 ani, descoperit în trafic având asupra sa metamfetamină

Un tânăr şofer de 18 ani a fost descoperit de poliţiştii de frontieră, în timpul unui control efectuat în trafic, având asupra sa un pliculeţ cu o substanţă albă, susceptibilă a fi metamfetamină, el fiind apoi testat şi ieşind pozitiv pentru consumul acestei substanţe, a informat, joi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, Iulia Stan.

‘În urma verificărilor specifice efectuate asupra autoturismului şi a şoferului, poliţiştii de frontieră au descoperit asupra tânărului un pliculeţ de tip zip-lock, care conţinea un praf de culoare alb-cristalină, posibil metamfetamină. Persoana în cauză a declarat că substanţa este pentru consumul propriu. În continuare, şoferul maramureşean fost testat cu aparatul Drug Test de către lucrătorii de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş, rezultatul fiind pozitiv pentru metamfetamină, ulterior fiind transportat şi la spital pentru recoltare de probe biologice’, a spus Iulia Stan.

De asemenea, pliculeţul cu praful alb-cristalin (aproximativ 0,44 grame) a fost ridicat în vederea expertizării şi continuării cercetărilor.

‘În cauză, se efectuează verificări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de cultivare, producere, fabricare, experimentare, extragere, preparare, transformare, cumpărare sau deţinere de droguri de risc pentru consum propriu fără drept, precum şi pentru conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe. Substanţa a fost ambalată, sigilată şi transmisă către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – DIICOT – Biroul Teritorial Maramureş’, mai precizează sursa citată. AGERPRES / (AS – autor: Leontin Cupar, editor: Marius Frăţilă)

Sursa: PRESSONLINE

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner