Marcel Ciolacu, despre prioritățile PSD: Rezolvarea crizei sanitare și relansarea economiei

ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține, într-un interviu, pentru Mediafax.ro, că prioritățile partidului vor fi rezolvarea crizei sanitare și relansarea economă în contextul pandemiei cu COVID-19.

„Toate datale noastre ne arată că românii văd, simt și înțeleg dezastrul produs de PNL în acest an de guvernare.  Numărul tot mai mare de îmbolnăviri,  aproape 11.000 de decese, măsurile haotice, dictate de interese politice, lipsa de omeni, toate acestea  au arătat câtă incompetență produce Guvernul Orban.  De asemenea, nimeni nu crede în promisiunile deșarte ale președintelui Klaus Iohannis și ale  lui Orban.  Asta înseamnă că PNL va primi ceea ce merită din partea românilor”, a declarat Marcel Ciolacu.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a adăugat că, la alegerile parlamentare din 6 decembrie, social-democrații vor reuși să câștige încrederea românilor, astfel încât să le fie acordat votul pentru un nou mandate în Parlament.

„Da, sunt convins că PSD va câștiga aceste alegeri. În ultimul an, am reconstruit partidul din temelii. Am adus alături cei mai apreciați profesioniști din țară, în special pe domeniul sănătății publice. Îl avem alături pe doctoral Alexandru Rafila și de doctorul Adrian Steriu Cercel”, a punctat Ciolacu.