Marius Pieleanu susţine că PSD nu intră în turul doi la prezidenţiale / Codrin Ştefănescu: Pieleanu e tata sondajelor, un profet!

Sociologul Marius Pieleanu a declarat la emisiuneaPunctul de Întâlnire” de la Antena 3 PSD are puţine şanse intre în turul al doilea al prezidenţialelor.

  • El susţine totodată este posibil ca la congresul PSD fie ales cel de pe poziția numărul doi din sondaj.

Ar fi o greșeală fatală.PSD dacă nu reușește se ducă în turul doi, mi-e teamă va intra într-o implozie pe care nu o va putea controla nimeni. Există o dificultate în identificarea celei mai bune soluții pentru care PSD -și asigure trecerea în turul doi.

  • Sunt mai mulți prezidențiabili care și-au manifestat dorința. Printre ei se află și Șerban Nicolae, Gabriela Firea, Mihai Fifor, domnul Tăriceanu ca o posibilitate de alianță.

PSD are avea ce aleagă”, a adăugat Marius Pieleanu, după ce preşedintele PSD, Viorica Dăncilă a anunţat joi nu este exclus să candideze la alegerile prezidenţiale dacă partidul îi va cere acest lucru.

Social-democratul Codrin Ştefănescu a avut o replică extreme de tăioasă.codrin stefanescuCe tare e Pieleanu ! Tatāl sondajelor, matematician, profet. Tocmai cea zis acum la Antena 3 ca PSD nu intra in turul 2 la prezidentiale. Indiferent de candidat. Tiriac sa vina si degeaba! Esec! Cum ne pregatesc din timp expertii āstia pentru vestea cea rea de pe urma. Stie Pieleanu de ce

P.S. De Plesoianu n-a zis un cuvintel. E interzis de sus !, a scris Ştefănescu pe Facebook.