vineri, august 19, 2022

Medicul Virgil Musta:Terapia Intensivă este plină

Medicul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara, atrage atenţia, că secțiile de terapie intensivă sunt pline, afirmând că ”important e să nu ne îmbolnăvim”.

„Accentuez de fiecare dată, important e să nu ne îmbolnăvim. Când ne-am îmbolnăvit, la ora actuală, s-ar putea că peste o zi – două, să fii bolnav, să ai nevoie de internare şi să nu mai ai unde să te internezi. Nu avem ce face, persoana respectivă va rămâne acasă şi nu va putea beneficia de tratament. Sunt câteva medicamente pe care le poţi auto-administra la domiciliu, dar medicamentele esenţiale nu le poţi da la domiciliu”, a declarat medicul Virgil Musta, pe pagina de Facebook a Spitalului de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara.

Terapia Intensivă este plină şi că ”suntem la pragul între viaţă şi moarte”, a subliniat medicul.

„Terapia Intensivă este plină. Dacă cumva există o persoană care face formă severă şi se decompensează, de asemenea, nu mai are unde să fie tratat. Suntem la pragul între viaţă şi moarte şi trebuie să înţelegem acest lucru şi să fim foarte responsabili”, mai precizează Virgil Musta, şeful secţiei de  Boli Infecţioase, din cadrul Spitalul de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Victor Babeş” Timişoara.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner