joi, septembrie 29, 2022

MESAJ DISPERAT AL UNEI MAME BATUTA SI AMENINTATA DE SOTUL EI – CE FAC AUTORITATILE?

Mesajul  disperat al unei tinere mame care face publica situatia disperata in care se afla :

”ASTA E  1 % PE LÂNGĂ TOT CE MI-A FACUT ACEST ”TIP”!!!!”

Insarcinata in 5 luni, aceasta a fost batuta iar in ultimul timp este amenintata de sotul ei.Tanara mama a transmis si postat pe pagina sa de socializare, mesaje si poze din care se observa foarte usor ca este intr-o stare disperata.

Oricat ar fi de greu, aceasta tanara mama a avut curajul sa posteze pe pagina sa de facebooksituatia in care se afla ea cat si familia, care este amenintata tot timpul de catre sotul tinerei.

Conform informatiilor pe care le avem, situatia este foarte grava, tanara mama este urmarita, familia fetei este si ea amenintata.Tanara mama este din judetul Gorj si locuieste in Targu Jiu.Familia fetei este dintr-o comuna tot din Gorj.

Din motive care tin de deontologia jurnalistica, nu divulgam numele persoanei si nici detalii ale familiei decat daca autoritatiile se autosesizeaza si ne cer detalii.

 

 

In convorbirile si mesajele pe care le-a primit in urma postarilor reiese foarte clar ca se afla intr-o situatie disperata.Aveti in continuare detalii din postarile si convorbirile pe care le are tanara mama cu cei care i-au scris.

Atentie sunt detalii care pot afecta emotional!

ecopolitic.ro

 

spot_img

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner