Mihai Fifor îl atacă pe Iohannis: face un jos dezgustător pe seama a mii de familii

fifor

Preşedintele Klaus Iohannis face un josdezgustător pe seama a mii de familii, afirmă miercuri secretarul general al PSD, Mihai Fifor.

  • În acest moment, sunt mii de familii ale căror venituri depind exclusiv de bunul placal președintelui Iohannis.

E vorba de angajații din ministerele vacantante de ALDE și din companiile sau agențiile din subordine. aștept ca domnul Iohannis dea din nou vina pe PSD pentruconsecințele negative ale propriilor sale decizii. Adevărul este însă limpede șitrebuie arătat!”, a scris Fifor pe Facebook.

El a arătat , indifferent ce ar fi făcutpremierul Viorica Dăncilă, indiferent dacăParlamentul votează o moțiune sau o restructurare, cu actualul guvern sau cu o altă majoritate, până la instalarea unor noiminiștri era nevoie de cineva care conducă aceste ministere și asigure platasalariilor și buna funcționare.

Delegarea atribuțiilor miniștrilordemisionari este o altă gogorita a președintelui: astfel de delegări încetauodată cu mandatul titularului.

Singurul motiv pentru care astăzi încă nu e nimeni semneze ordinele de plată pentru salariieste președintele Iohannis încalcă legileși Constituția și refuză semneze numirea miniștrilor interimari. Este un joc politic dezgustător făcut pe seama a mii de angajați!

Acesta e președintele care zâmbește cinic pe afișele electoralepropunând în mod ipocritRomânianormală”. Lucrurile însă nu vor fi lăsate la bunul plac al domnului Iohannis. PremierulDancila va gasi soluțiile legale pentru a depăși acest nou blocaj. Salariile vor fi plătite!”, a concluzionat Mihai Fifor.