vineri, ianuarie 21, 2022

Mihai Fifor le mulțumește celor care au protestat ,,civilizat și pașnic”

Ministrul interimar al afacerilor interne, Mihai Fifor, le mulțumește cetățenilor care au protestat pe 10 august pașnic în Piața Victoriei, dar și autorităților care au supravegheat manifestația.

„Mulțumesc, în numele Ministerului Afacerilor Interne, tuturor cetățenilor care astăzi au participat la proteste într-un mod atât de civilizat și de pașnic. Ați sancționat atât tentativele de instigare la violență, cât și pe cele de politizare a evenimentului, așa încât am asistat, cu toții, la un act democratic sănătos și fără incidente”, a scris Fifor, pe Facebook.

El le mulțumește și autorităților implicate pentru mobilizare, pentru „atitudinea responsabilă și profesionalismul de care au dat dovadă”.

  • „Spuneam zilele trecute că sunt mulți oameni în MAI care își iubesc și respectă meseria, iar astăzi acest lucru s-a văzut cu prisosinta”, a mai scris Fifor.

Protest 10 august 2019 / Miting cu o participare sub așteptări și fără incidente majore – câțiva politicieni au încercat să profite de eveniment dar fără succes!

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner