Mihai Weber: Drumul Expres Craiova – Târgu Jiu a intrat în linie dreaptă

weber

Drumul Expres Craiova – Târgu Jiu a intrat în linie dreaptă, în cadrul bugetului pe anul 2019 fiind alocate fonduri pentru această investiţie, a anunţat luni deputatul PSD Mihai Weber.

„Cea mai importantă investiție în infrastructura rutieră, pentru care am făcut în ultimii ani nenumărate demersuri în calitate de parlamentar, proiectul meu de suflet ca deputat, este drumul Expres Craiova – Târgu Jiu. În cadrul proiectului de buget pentru anul 2019, aprobat de Guvernul României, au fost alocate fonduri pentru demararea investiției drum Expres Craiova – Târgu Jiu, un proiect care reprezentă cea mai bună alternativă pentru dezvoltarea economică a județului Gorj”, a precizat Weber într-o postare pe Facebook.

drum expresEl a adăugat că au mai fost alocate fonduri de la bugetul de stat pentru proiectul de construcție a variantei de ocolire a municipiului Târgu Jiu.

„De asemenea, următoarele drumuri naționale au primit fonduri pentru modernizare: DN 67B Scoarța – Pitești, DN 66 Bumbești Jiu-Petroșani, dar și 6B – Satu Nou – Hurezani și 67D Târgu Jiu – Peștișani”, a mai spus deputatul PSD.