joi, martie 23, 2023

Mihai Weber (PSD): ROMÂNIA are nevoie de CĂRBUNE! Și acum, și mai târziu!

Liderul PSD Gorj, deputatul Mihai Weber afirmă că ROMÂNIA are nevoie de CĂRBUNE! Și acum, și mai târziu!
  • ”URGENȚA renegocierii PNRR este indiscutabilă. Ca urmare a situației create de conflictul din Ucraina, Comisia Europeană a adoptat un mecanism care permite renegocierea Planurilor, iar state ale Uniunii Europene au solicitat deja acest lucru. Bulgaria este cel mai elocvent exemplu.

România trebuie să facă același lucru, dar, din păcate, până acum Ministerul Energei nu a inițiat niciun demers în accest sens.

  • Angajamentele asumate în PNRR, prin Planul de restructurare al Complexului Energetic Oltenia, înseamnă închiderea mineritului într-un timp foarte scurt, lucru pe care nu îl putem permite!

Țara noastră are nevoie de cărbune! PSD a înțeles asta foarte bine și de aceea face tot ce este posibil să ajute producătorii de energie pe bază de cărbune, în speță Complexul Energetic Oltenia, cel mai important dintre ei.

  • În acest sens, obiectivul pe care ni l-am propus este de a mobiliza factorii de decizie de la Ministerul Energiei să inițieze procedurile de renegociere a PNRR pe componenta Energie”, a transmis Weber.
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner