sâmbătă, iunie 25, 2022

Minerul Motru înregistrează eşec după eşec. ” Din vară vor sta altfel lucrurile! „

Minerul Motru înregistrează eşec după eşec.

” Din vară vor sta altfel lucrurile! „

   Dacă în turul acestei ediții de campionat, Minerul Motru a fost invincibilă pe teren propriu, lucrurile stau cu totul şi cu totul altfel în acest retur de groază pentru echipa antrenată de Ion Alecu.

Etapa trecută, ASCO Filiaşi le-a administrat „minerilor” un crunt 3-0  pe terenul de la Işalnița, acolo unde îşi dispută doljenii meciurile de acasă.

Puştii veniți în această iarnă nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor.

În pauza de iarnă, mai mulți jucători cu experiență ai Minerului au ales să plece din cauza situației financiare dezastruoase, fapt ce a cântărit grav în ruperea echilibrului din jocul echipei. În locul lor au sosit câțiva jucători foarte tineri şi fără experientă la nivelul terț fotbalistic, înafară de Drăgan care mai evoluase şi la Metaloglobus Bucureşti, acesta fiind singurul care s-a adaptat la jocului echipei.

„Din vară se vor schimba lucrurile, vom avea altă situație! „

După şedința de acum câteva săptămani, în care conducerea clubului a ajuns la un acord cu acționarul majoritar, s-a hotărât ca echipa să îşi continue activitatea, cu promisiunea că din vară lucrurile vor sta altfel şi că echipa va avea un alt obiectiv, lucru care rămâne însă, greu de crezut.

P.V.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner