duminică, iunie 26, 2022

Minerul Motru, neputincioasă în acest retur

Minerul Motru, neputincioasă în acest retur

„Ne pare rău că dezamăgim spectatorii.”

În ultima etapă, Minerul Motru a mai suferit o înfrângere, pe terenul celor de la Ineu, scor 0-3. În urma acestui rezultat, echipa mai   coboară un loc în clasament ajungând pe pozitia 13 cu acelaşi număr de puncte cu care a terminat turul de campionat.

„Se simte lipsa celor care au plecat. Problemele financiare ne-au destrămat echipa.”

În iarnă, mai mulți jucători au părăsit Minerul Motru, datorită problemelor financiare, fapt care şi-a pus grav amprenta asupra evoluției echipei.

Gorjenii au ales să continuie competiția, în ciuda faptului că sub comanda lui Ion Alecu au ramas doar copii, după plecarea pieselor grele cum ar fii Cruceru, Tobă, Iclănzan, Dicu sau fostul portar al Universității Craiova, Nicuşor Bănică.

Ghighilicea : ” Voi mai sta pe tuşă o etapă sau două, încă nu m-am refăcut.”

Colac peste pupăza, cel mai bun jucător al motrenilor, Claudiu Ghighilicea, s-a accidentat la un antrenament şi a lipsit la partida de la Ineu, fiind incertă revenirea lui în următoarele două etape: ” Îmi este greu să revin acum, încă mă mai doare genunchiul. La un antrenament, am cazut rău pe piciorul de sprijin. Sper să revin cât mai repede, suntem şi aşa foarte puțini, ne pare rău că dezamăgim spectatorii, dar asta este situația, mai mult nu avem ce face. „

P.V.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner