luni, octombrie 2, 2023

Ministerul Educaţiei a lansat în consultare Ghidul solicitantului pentru ‘Dezvoltarea platformei de evaluare şi realizarea de conţinut digital’

Ministerul Educaţiei lansează marţi, în consultare publică, Ghidul solicitantului pentru apelul ‘Dezvoltarea platformei de evaluare şi realizarea de conţinut digital’.

Prin intermediul ghidului sunt stabilite condiţiile pentru dezvoltarea platformei de evaluare în mediul online a competenţelor elevilor.

Platforma dezvoltată în cadrul apelului va fi disponibilă tuturor elevilor şi cadrelor didactice din sistemul de învăţământ preuniversitar şi va putea fi utilizată pentru toate tipurile de evaluări interne – iniţiale, de progres, sumative şi externe – de tipul evaluărilor naţionale sau prin eşantion, susţin reprezentanţii Ministerului Educaţiei.

Acesta este un apel necompetitiv dedicat Ministerului Educaţiei, prin Unitatea de Implementare a Proiectelor Finanţate din Fonduri Europene (UIPFFE), în parteneriat cu Centrul Naţional de Politici şi Evaluare în Educaţie (CNPEE).

Sursa: PRESSONLINE

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner