miercuri, decembrie 6, 2023

Ministrul Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse, Natalia – Elena Intotero: S-a atins deja numărul maxim de înscrieri pentru Programul social FIV

Ministrul Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse, Natalia – Elena Intotero anunță că în nici un an de zile s-a atins deja numărul maxim de înscrieri (𝟭𝟬.𝟬𝟬𝟬) pentru Programul social de interes național de susținere a cuplurilor pentru creșterea natalității, FIV, aferent anului 2023. 

”Sunt încântată că acest program a generat atât de mult interes și sper ca în curând să ne bucurăm împreună de nașterea primilor bebeluși concepuți în acest an cu sprijin financiar de la Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

Am și un mesaj special pentru persoanele care nu au apucat să se înscrie, dar intenționau să o facă în curând: nu fiți dezamăgite!

Vă puteți înscrie în continuare, urmând să primiți număr de înregistrare și să fiți înscrise pe o listă de așteptare, iar în funcție de numărul solicitanților declarați neeligibili, respinși sau retrași, există șanse să primiți în acest an sprijinul financiar în valoare de 𝟏𝟓.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢”, spune ministrul Familiei.

spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner