luni, martie 27, 2023

Ministrul Muncii: Nu vând iluzii, nu mint/PSD ne duce într-o direcţie din care vom ieşi toţi rău

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, marți, că „grija” sa este ca „oamenii să aibă pensiile corect calculate şi primite la timp”, afirmând că nu vinde iluzii și că PSD duce țara  ntr-o direcţie din care vom ieşi toţi rău.

„Sunt oameni care ne-au spus că ne va costa electoral decizia de a creşte pensiile în funcţie de posibilităţile bugetare lăsate de criza economică din acest an şi nu cu 40%. Guvernul a decis cu respect pentru pensionari – 14% şi cu responsabilitate pentru cheltuielile bugetare. Pensiile se plătesc din contribuţiile oamenilor care muncesc. Aceşti oameni fac tot ceea ce se poate să menţină locurile de muncă. De ce PSD îi face pe oamenii care muncesc duşmanii pensionarilor?”, a scris Violeta Alexandru, pe Facebook.

Violeta Alexandru a afirmat că  PSD duce țara într-o direcție greșită.

„PSD este iresponsabil. Ne înrăieşte! Unde am ajunge dacă am continua cu PSD? Grija mea este ca oamenii să aibă pensiile corect calculate şi primite la timp. Nu vând iluzii, nu mint, nu speculez greutăţile oamenilor. PSD ne duce într-o direcţie din care vom ieşi toţi rău, dacă îi lăsam să decidă în continuare. Nesăbuinţa deciziilor prezente va împovăra viitorul copiilor noştri”, a conchis ministrul Muncii.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner