Ministrul sănătătății: Mi-am programat părinții pentru vaccinare

Vlad Voiculescu

Ministrul sănătății, Vlad Voiculescu, a anunțat sâmbătă că și-a programat părinții pentru a se vaccine anti-COVID-19. El a adăugat că vorbit cu cunoscuți și am încercat să îi ajute pe câțiva cu înscrierea.

„Dacă pentru mine (și probabil pentru o parte dintre cei cca. 190.000 de oameni care s-au programat cu succes) a fost o chestiune de minute, pentru alții înscrierea a durat ore iar pentru unii a fost pur și simplu imposibil. Mai e mult de muncă. Mâine voi lua legătura cu cei de la STS și CNCAV să văd cum îi putem ajuta. (…) Tocmai mi-am programat părinții pentru vaccinare. Platforma a funcționat bine. E intuitivă. Vor mai fi disfuncționalități? Probabil că da. (…) STS lucrează încontinuu pentru a rezolva probleme și pentru a îmbunătăți platform„, a scris Voiculescu pe Facebook.

El admite că nu există doze de vaccin la discreție.

„Repet ce am zis în ultimele zile, și anume că nu avem doze de vaccinuri la discreție. Trebuie să ținem cont de acest lucru. Părinții și bunicii noștri dar și cei care suferă de boli cronice trebuie să aibă prioritate! În ceea ce privește organizarea: sunt unele DSP-uri care s-au organizat foarte bine – au organizat centre de vaccinare, au organizat echipele mobile. Un exemplu: Bihorul – are deja 6 centre pe 7 fluxuri – s-au menținut centrele din spitale și s-au înființat puncte noi. Mai mult, au 4 echipe mobile cu medici militari și medici din spitale. Omul sfințește locul!„, a mai arătat Voiculescu.