Ministrul Transporturilor, în control și noaptea: Lotul 3C3 Biharia-Borş – un alt constructor român care lucrează şi noaptea

cuc noaptea

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a efectuat o serie de controale şi noaptea, prilej cu care s-a declarant mulţumit de stadiul lucrărilor de infrastructură aflate în derulare.

  • “Pot spune că sunt mulțumit că antreprenorul a înțeles ce îmi doresc: o mobilizare bună pentru respectarea termenelor”

Am promis că voi sta pe șantiere și asta fac. După vizita pe loturile 1 și 2 ale Autostrăzii Sebeș – Turda, am mers direct pe lotul 3C3 Biharia – Borș unde am găsit un constructor român, serios, care este mobilizat și lucrează și noaptea.

Am remarcat avansul lucrărilor și mobilizarea la terasamente. Sunt convins că aici vom avea o surpriză și lotul de autostradă va fi dat în trafic, înainte de termen”, a spus Cuc pe Facebook.

Publicată de Razvan Cuc pe Joi, 12 septembrie 2019

El a arătat că și firmele românești trebuie să aibă acces la proiecte majore de infrastructură rutieră, dovedindu-și experiența necesară pentru accederea la licitații. Fac treabă bună, vin cu utilaje și forță de muncă autohtonă și nu doar cu know-how.

“Vizitele pe șantierele proiectelor de infrastructură vor continua. Astăzi o să revin pe loturile 1 și 2 ale Autostrăzii Sebeș – Turda. Antreprenorii trebuie să știe că stau mereu cu “ochii pe ei” mai ales de la fața locului”, a adăugat ministrul.

Publicată de Razvan Cuc pe Joi, 12 septembrie 2019