miercuri, iunie 29, 2022

Ministrul Transporturilor: Merg din nou la Podul de la Brăila. Trebuie ținută presiune, antreprenorul a spus că va fi dat în circulație la finalul acestui an

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu a declarat într-un interviu acordat Econews că va  merge zilele viitoare la Podul de la Brăila și a precizat că sunt puțin în urmă cu lucrarea. Trebuie ținută presiune, antreprenorul a spus că podul va fi dat în circulație la finalul acestui an, a mai spus ministrul, amintind că el a fost cel care a asigurat finanțarea pentru acest proiect major, când a fost premier. 

”O să merg zilele viitoare, am mai fost, știți foarte bine că am fost acolo și știți că am asigurat finanțarea când am fost cele cinci, șase luni, prim-ministru. Eu am asigurat finanțarea, după mine a venit Mihai Tudose, care a făcut foarte repede toate procedurile legate de licitație, prin urmare astăzi ne aflăm aici”, a spus ministrul Grindeanu.

El a spus că a fost și în ultimele trei luni și va merge și zilele următoare. ”Trebuie ținută presiune acolo, sigur că tot timpul sunt cauze care nu țin neapărat de companie, sunt cauze care țin și de factori externi, dar ultima discuție pe care am avut-o, acolo, la fața locului, cu antreprenorul general, a fost că vor face tot posibilul să dea în circulație podul, la sfârșitul acestui an”, a afirmat el.

Sorin Grindeanu a menționat că pe unele componente sunt în urmă, și se referă la montarea de tabliere.

”Sunt un pic în urmă, dar e timp de recuperat, o să vesdem peste câteva zile. Nu vreau să îmi iau angajamente de tipul celor din trecut, că facem cincinalul în patru ani jumate. Nu, vreau să vorbim realist și să nu mințim oamenii”, a afirmat el.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner