sâmbătă, decembrie 2, 2023

Mirel Palada: Dacă s-ar face alegeri locale acum, Nicuşor Dan ar fi spulberat, la fel şi Clotilde Armand, ca de altfel şi Fritz de la Timişoara

Primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, se află la o cotă de 75% de nemulțumire în rândul cetățenilor pe care-i păstorește, a spus sociologul Mirel Palada, citând o cercetare realizată de compania sa, Sociopol, scrie r3media.ro.

El a mai zis că și primarul Capitalei, Nicușor Dan, se află la o cotă asemănătoare, de 70%.

„La vot, Nicușor Dan este undeva la 20%. La încredere, cifra este mai jos, nu mai știu exact. Nicușor Dan ar pierde cu brio. Lumea este foarte nemulțumită. Atunci când facem evaluarea administrativă, întrebăm dacă sunteți mulțumiți de x în funcția y. La Nicușor este 70 la 30. Clotilde a ajuns la performanța să fie la 75% cotă de nemulțumire. Deci Nicușor Dan e la 70 și Clotilde e la 75. Foarte greu vezi în sondaje așa ceva. Când e la 50-50, deja e o problemă. La 60-40 e coaptă. Iar când ajungi la 75% nemulțumire, cum e Clotilde, cum și Fritz la Timișoara…”, a spus Mirel Palada la Marius Tucă Show.

Articolul Mirel Palada: Dacă s-ar face alegeri locale acum, Nicuşor Dan ar fi spulberat, la fel şi Clotilde Armand, ca de altfel şi Fritz de la Timişoara apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: PRESSONLINE

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner