luni, decembrie 4, 2023

Mirel Palada despre cifrele reale din sondaje: AUR s-a stabilizat, de 3-4 luni, ca al doilea partid al țării, PNL e pe locul 3, între 15-18%

Sociologul Mirel Palada a spus, în cadrul emisiunii „Marius Tucă Show”, că cifrele reale din sondaje dau AUR ca al doilea partid al țării și PNL-ul undeva la un procent sub 20%. Palada a spus că formațiunea lui George Simion s-a consolidat pe locul 2 de trei-patru luni, scrie r3media.ro.

„PSD-ul este undeva la 30%. A început să iasă în sondaje și cu 27-28%, PNL-ul este la sub 20%. Dar de 15% la PNL ați auzit? AUR e de 3-4 luni pe locul 2, bine definit. AUR are peste 20%, PNL-ul, clar sub 20.

Uneori e 15%, alteori este 18%. Ei și-au furat-o din cauza prețurilor. Mai ales a prețurilor la energie. Îl mai țin și pe Virgil Popescu în brațe, să fie siguri că și-o fură.

Mai e UDMR-ul: inevitabil la 5-6%. USR-ul căzuse la 8-10%, acum e pe la 12%.”, a spus Palada.

Aceste afirmații vin în contradicție cu cifrele anunțate recent de CURS, o casă de sondare deținută de patronul siteului știripesurse și apropiat PSD. Conform acestor cifre, PSD ar fi la 36%, PNL la 22% și AUR la 14%.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner