Motivul halucinant al conflictului Iohannis – Guvern: o doamnă numită secretar de stat are 16 CASE, mult mai multe decât președintele!

Iohannis Diana Morar
foto: Facebook/Diana Morar

Totul a pornit de la faptul că premierul Ludovic Orban a făcut o noua numire controversata în Guvern.Potrivit deciziei publicate luni in Monitorul Oficial, Olivia Diana Morar a devenit secretar de stat in Ministerul Justitiei.

  • Acum apare și conflictul – Președintele Iohannis este invidios pe doamna nou numită pentru că are 16 CASE – mult mai multe decât are domnul Iohannis în prezent, rămânând doar cu 5 din cele 6 case câte avea! 

Potrivit unei declaratii de avere depuse in iunie 2018, cand era consilier local in Bistrita, Morar detine 16 terenuri cumparate sau obtinute prin succesiune in Bistrita, Bihor, Oradea, Constanta, Satu Mare, Timisoara, Turda si Bucuresti, scrie Ziare.com.

Ea are trecute in declaratie 12 case – 3 in Bistrita, 3 in Oradea, 2 in Timisoara, si cate una in Bucuresti, Satu Mare, Constanta si Bihor. Ea mai detine si 4 apartamente, in Oradea, Bistrita, Hunedoara si Baia Mare, doua spatii comerciale in Baia Mare si Huedin și un BMW din 2013.

Supărarea domnului președinte Iohannis a fost atât de mare pe cei din Guvern încât i-a chemat de urgență la Cotroceni, nu pentru faptul că Executivul bate pasul pe loc, proiectele europene riscă să fie pierdute, iar totul afectează negativ PNL – ci pentru faptul că nu poate accepta ca cineva să aibă mai mult decât are dânsul – adică mai multe CASE!

PS

Și mai supărat este ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan, tot din cauza aceleiași doamne Secretar de stat la Justiție, pentru că are o casă mai mare decât a lui – știți de cine vorbesc, cel care „a uitat“ să achite impozitul pentru vila unde „a ieşit din greşeală un etaj în plus“ – vila de ”doar” 910 metri pătraţi!

  • Cea mai mare casă pe care o deține doamna Secretar de stat este cea din Timisoara, de 1.106 metri patrati, mult peste cea de ”doar” 910 m2 a domnului ministru!

Acesta este un pamflet sau/și o opinie și trebuie tratat ca atare!

Autor: Iulian Ionescu