joi, septembrie 29, 2022

Mugur Mihăescu, către Guvern: Mă sfătuiți să închid becul, să fac economie de 12 wați, dar mă încurajați să cumpăr mașină electrică de 14 Kw; îmi încălzesc supa de gândaci la lemne, că gazele le trimitem gratis în Germania

Actorul și antreprenorul Mugur Mihăescu a realizat un monolog împotriva Guvernului Ciucă și a măsurilor propuse de Executiv, scrie r3media.ro.

Mihăescu a remarcat cum pe de-o parte, ministrul Virgil Popescu spune să economisim energie închizând becul, dar ne îndeamnă să cumpărăm mașini electrice.

„Bă Virgile, credeam că dacă este vacanţă, e concedii, mă laşi în pace şi pe mine, te lăsam şi eu în pace pe tine, dar tu nu: Batman, Batman. Mă sfătuieşti tu pe mine să îmi închid eu becul în casa mea. Păi, iete mă Virgile, îl închisei. Îl închisei să fac economie că are 12 waţi. Dar pe partea ailaltă, tot voi ne sfătuiţi să ne luăm maşini electrice care are 14 kilowaţi.

Păi bă Virgile, nu ştiu cu cine ai făcut tu aritmetica, la mine kilo înseamnă… nu-mi iese la economie kilo. Aşa că, bă, Virgile, şi cu Marcele, şi cu Ciuculică, dacă vţei să învăţăm despre aritmetică, hai să învăţăm aşa.

Un milion două sute de mii de bugetari. Înţelegi? Dă afară 500.000 din ei, ăia pe care îi ţineţi acolo numai să vă voteze. Ăia de prin administraţii, de prin regii, rude, neamuri, deh, că pe merit nu aţi angajat nici pe dracu, că ăia nu vă votează.

Daţi-i afară pe ăia şi revenim la artimetică. Ori o mie de euro salar pe cap de vită furajată ori 12 luni egal şase miliarde de euro la buget. Economie. Adică reducere de deficit bugetar”, a fost mesajul lui Mugur Mihăescu.

Actorul a taxat și faptul că România își dă gazul, ieftin, la export, în timp ce în țară au crescut prețurile la utilități.

„”Înţelegi Marcele? Nu măreşti taxele şi impozitele şi pui presiune pe fraierii ăştia care muncesc. Scapi de ăia care te votează. Poţi să faci treaba asta? Păi nu poţi Marcele că sună telefoanele. Aoleu, o dă afară pe nepoata, pe cumnata. Nu se face aşa ceva în criză că ne zisă Ciuculică. Păi bă Ciuculică, exact asta se face în criză.

Ca să scapi de inflaţie. Eu nu am făcut economie, eu doar dau de papa la oameni, eu şi cu fraierii ăştia care suntem mediul de afaceri. Noi dăm papa. Noi n-am făcut facultăţi, nu suntem încruntaţi, să apărem la televizor, nu avem cravăţi, că noi nu ştim nici să vorbim româneşte. Noi doar plătim salarii şi taxe şi impozite.

Dar îţi spun eu ce să faci ca să ieşi din inflaţie. Aşa se face. Se diminuează, cum se zice la şcuală la voi, se diminuează cheltuiala bugetară.

Eu vă promit că vă las în pace. Eu îmi încălzi o ciorbă de gândaci, că mi-a zis Ursula că merge cu dragavei. Dar mi-o încălzi la lemne Klause, că gazele le trimitem, mai de pomană, la bieții nemți. Că mi-e și milă de ei că îngheață la iarnă. Vă trimit și eu ce-a zis Vișan, actorul: Fir-ați ai dracu cu melcii voștri”, a încheiat Mihăescu.

spot_img

3 COMENTARII

  1. Am schimbat doar deestinatarul , Daca pana in ’89 dadeam rusilor , Cubei , Siriei , Iranului etc , munca poporului la un pret de radeau chiar si curcile ,acum suntem sfatuiti sa luam sarpele Uniunii Europene ,in persoana , Bruxeles , Germania , Franta , etc si sa le hranim in detrimentul poporului roman , Poporul roman este invatat cu slugarnicia , cu lipsurile si daca tot am fost antrenati atatia ani , si crescuti la lumina lumanarilor, iarna cu doua trei plapumi , cu apa din calorifer pe post de baie ,de ce nu am continuaacest tratament oferit cu bunavointa GERMANIEI , care trebuie sa prospere , Romania nu are de ce , ea trebuie sa fie sclava Europei , iar daca la putere mai sunt si cativa tradatori si vanzatori de tara si de slugi care inlesnesc cu mare bunavointa infaptuirea actelor marete a distinsei Europe , atunci sa fim obedienti , sa plecam capul , dar sa-l plecam cand gunoaiele societatii , mizerabilii fi-vor aruncati in groapa cimitirelor , si uitati de istorie pentru totdeauna .

  2. Augustine…rusilor, cubei si altora le dadea Ceausesc pe bani sau la schimb cu alte produse /servicii…NU PE GRATIS prin manevra „solidaritate”….Si sa nu uitam de jidanii de la FMI care au fost platiti pana la ultimul dolar de Ceausescu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner