Municipiul Motru, din județul Gorj – a primit ZERO LEI din fondul de rezervă al Guvernului Cîțu; Weber(PSD): Gorjenii – condamnați la FRIG și SĂRĂCIE

Motru

Municipiul Motru este cunoscut cu probleme unice la nivel de județ, cu o economie bazată exclusiv pe activitatea minieră, cu mii de șomeri, cu un sistem centralizat de alimentare cu agent termic și apă caldă, furnizate de o societate aflată în pragul falimentului din cauza PNL și USR – Cu toate acestea, a primit ZERO LEI de la guvernul demis, care a împărțit banii românilor către camarila de partid!, precizează deputatul social-democrat, Mihai Weber, într-o postare pe facebook.

Mai mult decât atât, liderul PSD Gorj spune că Nota de fundamentare trimisă de Ministerul Dezvoltării pentru HG privind alocarea banilor din Fondul de rezervă este diametral opusă modului în care s-au alocat banii: Primăriile de comune conduse de primari PSD primesc suma fixă de 50 de mii de lei, orașele 100 de mii de lei, iar cele conduse de primari PNL primesc 800, 1000 sau chiar 5000 de mii de lei.”

  • ”Îi invit de pe reprezentanții guvernul demis să le explice gorjenilor care i-au votat de ce vor ÎNGHEȚA LA IARNĂ DE FRIG PE ÎNTUNERIC.

Să vină să le spună motrenilor cum s-au răzbunat pe ei din cauza frustrărilor lor politice, dar și cum își achită prostia și incompetența din banii tuturor românilor.

Singurul criteriu după care s-au împărțit banii a fost cel politic. Deși avem reprezentanți din Gorj în prima linie e guvernului, județul nostru se află pe ultimele locuri ale clasamentului național, cu o sumă primită de 14 ori mai mică față de cea solicitată de Consiliul Județean Gorj.”, a mai scris parlamentarul pe facebook.

Weber: Cîțu chiar crede că suntem o țară de proșt!? Că nu ne dăm seama de abuzurile pe care le comite neîncetat de când a preluat guvernare!?