sâmbătă, decembrie 2, 2023

NEWS ALERT Premierul Nicolae Ciucă: Am decis să nu îmi depun mandatul!

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat vineri că a decis să nu își depună mandatul până la rezolvarea crizei din educație.

”Am convenit ca până la soluţionarea problemelor să nu îmi depun mandatul şi să îmi asum în continuare reponsabilitatea de premier”, a spus premierul.

”Am devenit prim ministru într-o perioadă cu probleme și am găsit soluții la criza sanitară, criza din energie, a urmat războiul din Ucraina. Împreună, coaliția de guvernare am reușit să depășim aceste crize. Guvernul pe care îl conduc are o susținere politică și parlamentară consolidată”, a spus Ciucă.

”Am căzut de acord, PNL, PSD și UDMR, că singura șansă este să realizăm o coaliție politică stabilă, ceea ce am și realizat. Prin această stabilitate politică, am putut să gestionăm și criza energetică și să gestionam și efectele războiului, ale inflației. Am stabilit atunci ca la jumătatea perioadei de la stabilirea coaliției pînă la alegerile din 2024 să continuăm să asigurăm coerența stabilității politice și să-mi depun mandatul”, a afirmat el.

”Azi ar fi trebuit  să-mi depun mandatul în condiții în care situația se menținea în echilibru. După discuții pe care le-am avut la nivelul coaliției, am decis să continuăm dialogul cu sindicatele din învățământ si să menținem acest dialog astfel încât să găsim soluții În acest moment, nu ne putem asuma ca printr-o măsură unidirecțională sa dezechilibrăm întreg bugetul de stat”, a arătat Ciucă.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner