luni, august 8, 2022

UPDATE/ Nicolae Ciucă și-a depus astăzi candidatura la șefia PNL

Premierul Nicolae Ciucă și-a depus miercuri candidatura pentru președinția PNL.

UPDATE/ „Am decis să îmi depun moţiunea de candidatură pentru funcţia de preşedinte al PNL. Am decis să îmi asum această responsabilitate după o discuţie pe care am avut-o cu colegii şi, desigur, în urma analizei pe care am făcut-o asupra întregii situaţii politice. PNL este azi la guvernare şi are datoria să asigure stabiltiatea ţării. Să guverneze eficient şi să ofere românilor siguranţa şi încrederea că vom depăşi împreună acest context complicat.

O condiţie importantă pentru guvernare este o coaliţie stabilă în care dialogul cu partenerii să fie rezolvarea tuturor problemelor care pot să apară din cauza divergenţelor ideologice. De când am intrat în PNL, am putut să simt capacitatea liberalilor de a se mobiliza şi de a asigura adminsitrarea ţării de la nivel local la nivel guvernamental. Sunt lucruri care pot fi îmbunătăţite, însă. Acest lucru va fi un efort comun al nostru, al tuturor. Acest lucru l-am spus colegilor mei.

Nu e vorba despre o persoană acum, ci despre toată echipa liberală care trebuie să fie conştientă că de activitatea fiecăruia dintre noi depinde scorul electoral al PNL. Sunt convins că vom face o echipă puternică, unită, care să genereze politicile publice de care are nevoie ţara. PNL poate ajunge primul partid din România. Obiectivul meu este întărirea partidului şi pregătirea alegerilor următoare”, a spus Ciucă.

Declarațiile vor avea loc încpând de la ora 17.00, a anunțat PNL.

Ciucă: Analizez dacă voi candida la şefia PNL

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner