miercuri, mai 25, 2022

Nicolae Ciucă – prima declaraţie ca premier interimar: Ne vom focaliza pe gestionarea pandemiei

Premierul interimar, Nicolae Ciucă, a declarat marţi că Guvernul va continua să se focalizeze pe gestionarea pandemiei cu noul coronavirus.

„Urmare a deciziei preşedintelui României, Klaus Iohannis, începând de ieri, am preluat conducerea interimară a Guvernului României până la formarea noului executiv. În perioada următoare, vom continua să focalizăm atenţia Guvernului pe priorităţile legate de gestionarea pandemiei COVID-19, punerea în aplicare a strategiei de vaccinare, vom continua măsurile economice în vederea sprijinirii celor afectaţi de această criză şi, de asemenea, ne vom focaliza atenţia pe ceea ce înseamnă finalizarea anului financiar 2020 şi pregătirea anului financiar 2021”, a declarat Nicolae Ciucă.

El a dorit să-i mulţumească lui Ludovic Orban pentru echilibrul pe care a reuşit să îl realizeze între măsurile luate pentru combaterea pandemiei de COVID-19 şi măsurile economice care au stat în faţa Guvernului României.

„Doresc, de asemenea, să menţionez că în această perioadă voi continua să asigur atribuţiile de ministru al apărării naţionale”, a adăugat premierul interimar.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner