Nicuşor Dan, după închiderea urnelor: Este ziua de naştere a noului Bucureşti/Primăria Capitalei nu poate fi condusă în stilul Elena Ceuşeascu

Firea nicusor dan

Candidatul susţinut de PNL şi USR – PLUS în cursa pentru Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, duminică, după anunţarea rezultatelor exit poll-urilor, că este ”ziua de naştere a noului Bucureşti”, afirmând că Primăria Generală nu poate fi condusă în stilul Elena Ceuşeascu.

” Este ziua de naştere a noului Bucureşti. (…) Să ştiţi că sunt mai bucuros pentru bucuria voastră, decât pentru propria mea bucurie. (…) Vreau să îi asigur pe bucureşteni că vom începe schimbarea în bine a administraţiei publice din Bucureşti. Bucureştiul are oameni muncitori, creativi, oameni care au reuşit în mediul privat, academic şi cultural şi Bucureştiul nu poate decât să reuşească.  (…) Primăria Capitalei nu poate fi condusă în stilul Elena Ceuşeascu. Vreau să vă obişnuiţi de acum cu ideea, e greu, că Primăria Capitalei e partenerul vostru. (…) Vreau să îi asigur pe bucureştenii care nu ne-au votat azi că Bucureştiul e în egală măsură şi al lor. Îi chemăm pe toţi să fim parteneri în construcţia Noului Bucureşti, în proiectul care începe peste câteva zile”, a declarat Nicuşor Dan.

Nicușor Dan a cerut reprezentanţilor PNL şi USR PLUS să fie vigilenţi până la finalizarea numărătorii voturilor şi în birourile electorale din care fac parte.