joi, septembrie 29, 2022

Nicuşor Dan: Intervenim în parcurile din Capitală pentru a ne bucura de spaţii verzi curate şi îngrijite. Curăţăm braţul lacului din Parcul Carol I

Primarul Capitalei Nicuşor Dan anunţă vineri, într-o postare pe Facebook, mai multe lucrări în parcurile din Bucureşti, precizând că scopul este acela de ”a ne bucura de spaţii verzi curate şi îngrijite”. El precizează că va fi curăţat braţul lacului din Parcul Carol I, care,” în perioadele cu temperaturi ridicate, capătă un aspect neplăcut”. De asemenea, afirmă că vor fi plantaţi copaci atât în Parcul Carol, cât şi în Cişmigiu. Au fost totodată îndepărtaţi arborii uscaţi din Parcul Tineretului şi din Herăstrău.

 

”Intervenim în parcurile din Capitală pentru a ne bucura de spaţii verzi curate şi îngrijite. În această perioadă curăţăm braţul lacului din Parcul Carol I, o zonă extrem de colmatată, care, în perioadele cu temperaturi ridicate, capătă un aspect neplăcut”, afirmă primarul general, în condiţiile în care bucureştenii au reclamat în repetate rânduri, postând imagini pe reţelele sociale, starea parcurilor şi mai ales a Cişmigiului, aflat vizavi de sediul Primăriei Capitalei.
Conform lui Nicuşor Dan, pin Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement (ALPAB), şi împreună cu specialişti în executarea acestor tipuri de lucrări, are loc o intervenţie cu un utilaj amfibiu multifuncţional pe braţul adiacent insulei, îndepărtându-se astfel mâlul acumulat astfel că este asigurat accesul ambarcaţiunilor de agrement, iar apa are un aspect mai curat.
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner