Noul ambasador al Israelului vine la Bucureşti / David Saranga este diplomat de carieră şi vorbeşte limba română

Saranga ambasador Israel

Noul Ambasador al Statului Israel în România, E.S. domnul David Saranga, soseşte joi la Bucureşti, a anunţat Ambasada Israelului la Bucureşti.

România ocupă un loc special în inima E.S. David Saranga deoarece noul Ambasador al Israelului şi-a început cariera diplomatică la Bucureşti, în urmă cu 20 de ani.

„România are un loc important în inima mea. Aici am început cariera diplomatică în urmă cu 20 de ani. Acum, după o lungă carieră diplomatică, mă întorc în România de care de fapt nu m-am despărţit niciodată. Amintirile, prietenii şi limba română m-au însoţit până în ziua de astăzi. (…)

  • Este o mare bucurie să mă întorc în România, ţară cu care Israelul are o relaţie neîntreruptă şi ascendentă încă de la înfiinţarea statului evreu”, mărturiseşte David Saranga, în limba română, într-un videoclip pregătit cu această ocazie, de către Ministerul de Externe israelian.

După ce va ateriza la Bucureşti, E.S David Saranga va merge direct la Memorialul Victimelor Holocaustului, pentru a depune o coroană de flori în memoria celor 400.000 de evrei care au pierit în timpul Holocaustului din România şi pentru a rosti Kaddish, o rugăciune pentru omagierea lor.

E.S. David Saranga, noul Ambasador al Israelului în România

Faceți cunoștință cu noul Ambasador al Israelului în România, E.S. David Saranga, care mâine sosește la București 🇮🇱🇷🇴

Publiée par Ambasada Israelului în România sur Mercredi 9 janvier 2019