Noul președinte PNL din București confirmă problemele din Coaliție: Nu merg așa cum trebuia

Coaliţia de guvernare a început deja să scârţâie în Capitală,, iar relaţia PNL şi USR-PLUS cu Nicuşor Dan trebuie normalizată, spune noul preşedinte al PNL Bucureşti, Ciprian Ciucu.

„Această funcţie de preşedinte al PNL Bucureşti este importantă pentru coordonarea politică a Sectoarelor. Deja a început să scârţâie coaliţia USR PLUS-PNL, inclusiv la Primăria Generală, dar şi la primăriile de Sector şi cred că este mult prea devreme ca acest lucru să se întâmple. Propun să reclădesc încrederea între USR PLUS şi PNL. Prin discuţii, prin a pune pe masă ceea ce vrem să facem, să facem o evaluare a ceea ce s-a întâmplat până acum, unde suntem, în principal la Primăria Generală şi în secundar la primăriile de Sector, pentru că evident, există preşedinţi de sectoare, care şi ei trebuie să se… bine, trebuie să ne coordonăm cu toţii, dar inclusiv la Primăria Generală lucrurile nu merg aşa cum trebuiau să meargă până acum”, a declarat Ciprian Ciucu, la RFI.

Întrebat dacă există o problemă de încredere între PNL şi USR PLUS în Capitală sau dacă se plătesc nişte poliţe politice, liderul PNL Bucureşti a răspuns: „Cred că mai degrabă a doua variantă”.

„Nu ştiu, cel puţin la Sectorul 6 nu ştiu să fie o problemă de încredere. Acum, voi vorbi cu toţi şefii de filiale PNL şi USR PLUS, în principal voi vorbi cu domnul Vlad Voiculescu, care este preşedintele USR PLUS pe Bucureşti şi vom face această evaluare care este necesară, despre locul unde suntem astăzi cu guvernarea în Bucureşti”, a conchis Ciucu.