vineri, ianuarie 21, 2022

Noul şef al Jandarmeriei Române – investit în funcţie; Ce aşteptări are ministrul de Interne

Noul şef al Jandarmeriei Române a fost investit marţi în funcţie, iar ministru de Interne, Mihai Fifor, a anunţat că aşteaptă o evaluare rapidă a managementului actual al instituţiei, precum şi propuneri de eficientizare a activităţii acesteia.

Astazi l-am investit în funcţie pe noul şef al Jandarmeriei Române, generalul de brigada Constantin Florea, ocazie cu care m-am întâlnit cu întreaga conducere a instituţiei. tept de la inspectorul general o evaluare rapidă a managementului actual al Jandarmeriei şi propuneri de eficientizare a activităţii”, a scris Fifor pe Facebook.

Mihai FiforPotrivit ministrului, Jandarmeria Română este principala structură militară a MAI, iar rolul ei în asigurarea ordinii publice este de necontestat.

Pornind de la această perspectivă, am convingerea că noua conducere se va concentra, în primul rând, pe ceea ce înseamna siguranţa cetăţeanului şi creşterea încrederii românilor în Jandarmerie. tept ca toate misiunile viitoare să aibă ca repere onoarea, responsabilitatea şi respectarea întocmai a legii. Onoare si Patrie!”, a încheiat Mihai Fifor.

 

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner