luni, august 8, 2022

O femeie de 105 ani, cea mai vârstnică persoană din Capitală vaccinată împotriva COVID-19

Zoea Baltag, în vârstă de 105 ani, a primit duminică, la Centrul de vaccinare de la Palatul Naţional al Copiilor, a doua doză de vaccin Pfizer Biontech împotriva COVID-19, ea fiind cea mai vârstnică persoană din Capitală care s-a imunizat.

Femeia a venit însoţită de o nepoată şi unul dintre strănepoţi. A mărturisit că nu a avut reacţii adverse după prima doză, iar administrarea celei de a doua doze a decurs foarte bine.

‘M-a convins nepoata mea, care e medic, că singura soluţie să scăpăm e vaccinul (…) Nu, n-am avut nimic. Nici n-am simţit că am făcut vaccinul’, a spus Zoea Baltag, potrivit unui mesaj postat pe Facebook, pe pagina oficială a Platformei naţionale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19.

‘Nu a zis niciodată că nu se vaccinează. Nu a fost nicio discuţie în familia noastră că ar fi periculos sau să ne gândim mai bine. Ea a ales să se vaccineze’, a precizat nepoata senioarei.

În faţa jurnaliştilor, Zoea Baltag a dorit să transmită un mesaj pentru toată lumea: ‘E timpul să se vaccineze, singura soluţie e asta!’.

La final, a primit o distincţie şi un buchet de flori din partea Primăriei Sectorului 4 ‘pentru curajul de a înfrunta pandemia SARS-CoV-2 prin vaccinare, oferind astfel un exemplu tinerelor generaţii’.

Sursa: PRESSONLINE

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner