miercuri, mai 25, 2022

Olt: Sancţiuni de aproape un milion de lei, aplicate de jandarmi în anul 2021

Jandarmii din judeţul Olt au aplicat anul trecut sancţiuni contravenţionale în valoare totală de aproape un milion de lei, potrivit raportului privind activitatea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Olt în anul 2021, prezentat luni de şeful instituţiei, Emanuel Botan.

În anul precedent, jandarmii din judeţul Olt au constatat 401 fapte penale şi au aplicat 4.604 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 957.650 lei.

Totodată, în misiuni proprii ale jandarmilor şi în acţiuni comune cu poliţiştii, au fost identificaţi 376 de autori ai unor fapte penale.

‘În perioada de referinţă, nu au fost evenimente care să tulbure grav ordinea şi liniştea publică şi să impună intervenţia pentru restabilirea acesteia. Măsurile luate şi contactele permanente cu organizatorii adunărilor publice au creat posibilitatea dezamorsării unor situaţii tensionate şi prevenirea degenerării acestora în acţiuni turbulente. Pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale, în perioada analizată, au fost constatate 401 fapte de natură penală, din care 58 constatate în misiuni proprii şi 343 în comun cu poliţia, fiind identificaţi 376 autori’, se arată în raport.

Anul trecut jandarmii au participat şi la 640 de acţiuni în cooperare cu instituţiile partenere şi la patru exerciţii tactice.

Sursa: PRESSONLINE

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner