Orban, după ce Tăriceanu a spus că excluderile din PSD ar putea duce la pierderea majorității: Tăriceanu este principalul complice al lui Dragnea

Ludovic Orban

Președintele PNL Ludovic Orban spune că Tăriceanu este principalul complice al lui Dragnea în procesul care afectează democrația și nu crede ce a zis liderul ALDE – că excluderile din PSD vor duce la o posibilă pierdere a majorității în Parlament.

„Din păcate, principalul complice al lui Dragnea în acest proces de afectare a democrației din România, a imaginii României pe plan internațional, principalul complice al lui Dragnea este Tăriceanu.

Tăriceanu este un Dragnea doi, un Dragnea mai mic și din păcate, ALDE s-a comportat ca un PSD mai mic care a girat toate atacurile împotriva independenței justiției, care a susținut toate derapajele de la democrație, care a fost ecoul tuturor atacurilor lui Dragnea și a camarilei sale împotriva Uniunii Europene, împotriva liderilor europeni.

Personal, nu cred în această poveste care se spune că Tăriceanu ar putea să se desprindă de Dragnea. Tăriceanu este principalul complice al lui Dragnea și cred că va rămâne cu Dragnea până la capăt”, a spus Orban, la Helsinki.