vineri, decembrie 2, 2022

Orban: În timp ce Dăncilă se plimbă ca Vodă în lobodă, cu elicopterul prin țară, milioane de români sunt blocați în trafic

Președintele PNL Ludovic Orban spune că în timp ce „Vasilica Viorica Dăncilă se plimbă ca Vodă în lobodă, cu elicopterul prin țară, milioane de români sunt blocați în trafic, pe orice traseu pe care vor să se deplaseze”.

„Guvernul este iresponsabil pentru modul în care a tratat marile proiecte de infrastructură. La ora actuală, niciun proiect major de infrastructură, indiferent că el este finanțat din fonduri europene sau beneficiază de altă formă de finanțare, nu a fost lansat de actuala guvernare.

Tragem un semnal de alarmă, în ceasul al doisprezecelea, România riscă să piardă minim 10 miliarde de euro din banii europeni la care are dreptul, în cadrul exercițiului financiar 2014 – 2020. Există riscul major ca nivelul absorbției pe acest al doilea exercițiu financiar bugetar să fie mai mic decât gradul de absorbție pe primul exercițiu financiar bugetar 2007 – 2013”, a declarat Orban.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner