vineri, ianuarie 21, 2022

Orban, Kelemen și Barna, după negocierile de la Vila Lac: „Am decis să continuăm discuțiile”

Șefii PNL, UDMR și USR-PLUS au anunțat, joi, că vor continua discuțiile și negocierile pentru formarea noului Guvern.

  • „Toate soluțiile rămân pe masă”, a fost mesajul lui Orban, Kelemen Hunor și Dan Barna, la plecarea de la Vila Lac.

Orban: „Am stabilit să reluăm discuțiile pentru formarea unei majorități. Ce am stabilit e să reluăm discuțiile și vom comunica împreună rezultatul și evoluția discuțiilor pe măsură ce se ajunge la înțelegeri pe diferite teme. Toate variantele sunt pe masă.”

Barba: „În întâlnirea de azi fiecare parte și-a exprimat o anumită flexibilitate. Suntem dispuși să găsim o soluție care să ducă la o soluție stabilă. Azi de la ora 17.00 colegii încep să lucreze pe programul de guvernare. Mâine continuăm discuția pe partea politică. Fiecare partid și-a exprimat mandatul, suntem în faza negocierii”.

Kelemen Hunor: „Singura soluție bună pentru România este această majoritate. Toate soluțiile rămân pe masă din punct de vedere politic. Vom găsi o echilibrare până la finalul negocierilor pe toate palierele. Sunt convins că până la sfârșitul anului să avem un guvern funcțional fiindcă intenția noastră e să avem o guvernare responsabilă, o guvernare eficientă, corectă și binele să primeze. Restul totul se poate discuta și se poate ajunge la o înțelegere”.
  • „Toate soluțiile sunt pe masă”, a subliniat la final Ludovic Orban. Nici el, nici Barna nu au făcut precizări în legătură cu funcțiile de Premier și Președinte al Camerei Deputaților.
spot_img
Campanii publicitare
    sales banner