Orban, noi ATACURI la adresa lui Cîțu: Mulți susținători ai premierului, de fapt – nu îl consideră capabil să conducă PNL

Cîțu Orban

Președintele PNL Ludovic Orban, prezent la conferința de alegeri interne din cadrul Organizației PNL Vrancea, și candidat pentru un nou mandat, a făcut noi declarații legate de contracandidatul său, premierul Florin Cîțu.

Orban a mai susţinut, duminică, în cadrul şedinţei Comitetului de Coordonare Judeţean al PNL Vrancea dedicat alegerilor interne din cadrul filialei, că mulţi dintre cei care îl susţin pe premierul Florin Cîţu pentru funcţia de preşedinte, de fapt nu îl consideră pe acesta capabil să conducă partidul.

Orban: Mulţi din cei care astăzi îşi clamează susţinerea pentru Cîţu, de fapt nu-l consideră capabil să conducă un partid. De fapt, o fac din cu totul alte motive decât dorinţa de a lua o decizie care să facă bine PNL.

  • Orban: Trebuie să știți că nu m-am așteptat ca Florin Cîțu să candideze la președinția PNL

Mulți dintre susținătorii lui Florin Cîțu nu au încredere în el, a declarat, duminică, la Vrancea, președintele PNL, Ludovic Orban, care le atrage atenția celor care „arată pisica” și „caută schelete în dulap” că nu cedează.

”Dimpotrivă, toate discuțiile pe care le-am avut cu el nu puteau să mă conducă la această concluzie. De asemenea, nu m-am așteptat ca oameni care au fost în echipa de conducere a PNL și au încercat să pună cununa cu lauri pe cap la fiecare victorie a PNL din ultimii 4 ani de zile, acum să spună că președintele nu a avut nicio legătură cu victoriile respective, că președintele nu mai e bun.

Eu le-am și spus că aici lucrurile sunt simple: dacă eu nu mai sunt bun înseamnă că nici voi nu mai sunteți buni, iar dacă voi susțineți că voi sunteți buni înseamnă că și eu sunt bun”, a spus Orban.