vineri, ianuarie 21, 2022

Orban: Probabil săptămâna viitoare începem demersurile pentru constituirea unui nou grup parlamentar

Deputatul Ludovic Orban a anunţat marţi că va începe demersurile pentru constituirea unui nou grup parlamentar împreună cu ceilalţi deputaţi şi senatori care au demisionat din PNL, scrie Agerpres.

Întrebat la sediul PNL dacă va începe constituirea unui noi grup parlamentar, Orban a spus: „Vom începe probabil de săptămâna viitoare”.

„Sigur, mai sunt colegi cu care sunt în dialog, care nu au luat până astăzi decizia de a veni alături de noi şi cel mai probabil săptămâna viitoare vom începe demersurile pentru constituirea unui nou grup”, a adăugat Orban.

Constituirea unui nou grup parlamentar, a adăugat el, are legătură şi cu o viitoare construcţie politică, precizând că numele acestuia trebuie să fie în legătură cu numele formaţiunii.

Ludovic Orban susţine că gestul său va fi urmat de mulţi alţi colegi din PNL.

„Fiecare decizie de a părăsi PNL este o decizie care nu este simplă, în care fiecare om cântăreşte, judecă, analizează. Există mii de liberali care nu vor accepta această umilinţă şi trădare la care sunt supuşi, de a fi obligaţi să fie în concubinaj cu PSD, să se ducă împreună la furat cu PSD şi vor prefera varianta de onoare, şi anume aceea de a veni alături de noi. (…) Cu siguranţă, constituirea unei noi formaţiuni politice este un proces pe care vrem să-l facem temeinic şi ţinând cont de nevoile reale care există în societatea românească şi de aşteptările oamenilor faţă de o construcţie politică solidă”, a spus fostul lider al liberalilor.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner