Orban și-a prezentat raportul de activitate: PNL a guvernat bine în cea mai mare criză după Al Doilea Război Mondial

Ludovic Orban
Foto: Eco Politic / News Bucuresti

Congres PNL septembrie 2021. Ludovic Orban a prezentat, sâmbătă, la Congresul PNL, raportul său de activitate. Acesta spune că PNL a guvernat bine în cea mai mare criză după Al Doilea Război Mondial.

„Fără efortul fiecăruia dintre dvs. nu am fi putut realiza nimic, pentru că noi liderii sunt nimic fără voi, baza Partidului Național Liberal. În condiții grele, cu un PSD care a capturat aproape integral toate pozițiile statului, cu un PSD cu o majoritate parlamentară apăsătoare, cu un PSD agresiv, care a încercat să facă praf justiția, economia, să diminueze atribuțiile președintelui și ale tuturor instituțiilor pe care nu le controla, PNL a dus o luptă de zi cu zi, săptămână cu săptămână, lună cu lună împotriva PSD și a reușit să înfrângă această ciumă roșie, a reușit să scoată de la guvernare PSD, a reușit cu adevărat să îndrepte România în direcția bună”, a spus Ludovic Orban la începutul discursului.

Apoi, Ludovic Orban i-a reamintit lui Klaus Iohannis că a câștigat alegerile cu ajutorul PNL, condus de el.

„Imediat după preluarea guvernării, PNL a intrat în campanie electorală pentru alegerile prezidențiale. Klaus Iohannis a fost sprijinit de Partidul Național Liberal și a obținut cel mai mare scor din ultimii 31 de ani. Atât în primul tur, când și în al doilea tur. În primul tur cu 38% și în al doilea tur cu aproape 2/3 dintre voturile cetățenilor români”, a spus Lodovic.

Orban a afirmat că PNL a guvernat bine în cea mai mare criză după Al Doilea Război Mondial.

„Din păcate, România ca și întreaga lume a fost confruntată, cu o pandemie fără precedent și PNL și-a asumat răspunderea de a guverna România în cea mai grea perioadă de după al Doilea Război Mondial și a făcut-o bine. A păstrat România în picioare, a păstrat România pe linia de plutire și a creat toate motoarele de relansare economică post-criză pandemică”, a mai spus Ludovic Orban.