Parlamentar, ACUZAȚII GRAVE la adresa lui Iohannis: Încalcă Constituția…cu rânjetul pe față și minte fără să clipească

dancila iohannis

Deputatul PSD de București, Beatrice Tudor, îl acuză pe Klaus Iohannis că ”minte fără să clipească” și ”încalcă (Constituția) așa cum a făcut-o mereu”.

  • Parlamentarul a reacționat după ce președintele Iohannis, nici după 2 zile, nu a RESPECTAT O DECIZIE a CCR, decizie prin care Curtea Constituțională a stabilit că președintele ESTE OBLIGAT să numească DE ÎNDATĂ pe cei propuși de premierul României drept miniștri interimari.

Beatrice Tudor PSD deputat”Incredibil cum poate să mintă cel care ocupă astăzi cea mai înaltă funcție în stat! Premierul îi cere președintelui SĂ RESPECTE CONSTITUȚIA. Iar Iohannis o încalcă așa cum a făcut-o mereu, cu rânjetul pe față. Curtea Constituțională a stabilit că președintele ESTE OBLIGAT să numească DE ÎNDATĂ pe cei propuși de premierul României drept miniștri interimari.

  • Chiar ieri a fost publicată motivarea sentinței CCR în această speță.

Și ce credeți că face acum primul turist al țării? Ei bine, dă cu Constituția de pământ și minte fără să clipească. În loc să dea dovadă de responsabilitate, Iohannis blochează Guvernul refuzând să facă ceea ce legea și decizia CCR îl obligă să facă. Și anume să numească interimarii.

  • Iohannis este o rușine pentru România, pentru ideea de stat de drept și pentru respectul față de legi! Acest om nu merită să mai rămână președinte nici măcar o zi!, a transmis Beatrice Tudor pe pagina sa de facebook.

BREAKING NEWS / Iohannis, obligat să numească interimarii si sa o revoce pe Ana Birchall – CCR a publicat motivarea!