PARLAMENTARE2020/Fostul ministru PSD, Natalia Intotero, deschide lista la alegerile parlamentare în județul Hunedoara

Intotero

PSD Hunedoara a depus miercuri, 21 octombrie 2020, la Biroul Electoral Județean de circumscripție dosarele candidaților la alegerile parlamentare din acest an.

  • La Camera Deputaților, lista de candidați este deschisă de deputatul în funcție Natalia Intotero.
”Cu dorința de a continua munca în serviciul hunedorenilor, mi-am depus astăzi dosarul pentru 𝘂𝗻 𝗻𝗼𝘂 𝗺𝗮𝗻𝗱𝗮𝘁 𝗱𝗲 𝗱𝗲𝗽𝘂𝘁𝗮𝘁.
Alături de colegii mei social-democrați, consider că am reprezentat cu cinste județul Hunedoara în Parlamentul României.Prin noi, hunedorenii au avut o voce, participând în mod direct la elaborarea multor proiecte legislative.
Din cele 𝟴𝟰 𝗱𝗲 𝗽𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁𝗲 𝗹𝗲𝗴𝗶𝘀𝗹𝗮𝘁𝗶𝘃𝗲 pe care le-am inițiat în mandatul 2016-2020, 𝐩𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟒𝟎 au devenit legi, fiind in vigoare astăzi, contribuind pozitiv la viața hunedorenilor și a românilor din toată țara. Mă voi concentra pe proiecte care sa fie în folosul hunedorenilor și pentru toți românii.
Mulțumesc tuturor colegelor și colegilor pentru încrederea acordată!”, a transmis Intotero pe pagina sa de Facebook.

Intotero depunere candidaturaPe poziția a doua se află deputatul Ilie Toma, iar pe locul 3, senatorul în funcție Viorel Sălan. Poziția a patra este ocupată de Marius Heljiu, iar a cincea de Ovidiu Olari. Urmează Luminița Hurgoiu, Lucian Rus și Gabriel Ionuț Pârva.

La Senat, lista PSD este deschisă de senatorul în funcție Cristian Resmeriță care este urmat pe locul doi de Ion Bădin. Locurile 3 și 4 sunt ocupate de Maria Ștefănie, respectiv Valeria Filimon, iar pe poziția a cincea se află Ciprian Roman.

În 2016, PSD a obținut 4 mandate de deputat și două de senator.