miercuri, iunie 29, 2022

Parlamentarii din comisia juridică a camerei Deputaților, în vizită la Penitenciarul Poarta Albă

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor îşi va desfăşura activitatea, în perioada 26 – 28 mai, în afara Parlamentului, urmând să viziteze Penitenciarul Poarta Albă şi să aibă întâlniri „de lucru” în oraşul Constanţa şi staţiunea Neptun, potrivit Agerpres.

Biroul permanent a aprobat o solicitare în acest sens din partea preşedintei Comisiei juridice, Laura Vicol.

„În urma discuţiilor cu domnul comisar de Poliţie penitenciară Dan Halchin, director general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi consideră oportună o vizită la Penitenciarul Constanţa-Poarta Albă din localitatea Poarta Albă, pentru soluţionarea practică a lucrărilor din portofoliu aflate în lucru la momentul actual. Conform art. 54 alin 3, membrii Comisiei de disciplină, împreună cu staff-ul tehnic, au hotărât să-şi desfăşoare activitatea în afara sediului Parlamentului, în perioada 26 – 28 mai 2022. Vă rugăm să ne sprijiniţi în organizarea acestei deplasări prin a ne fi suportate, din bugetul Camerei Deputaţilor, cheltuielile aferente transportului şi cazării. Programul include vizita la Penitenciarul Poarta Albă în data de 26 mai, urmând ca în zilele de 27 şi 28 mai să aibă loc întâlniri de lucru în staţiunea Neptun şi oraşul Constanţa”, se arată în solicitare.

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a mai aprobat ca membrii Comisiei pentru muncă şi protecţie socială să facă marţi o vizită la întreprinderile de economie socială din cadrul Asociaţiei Ateliere fără Frontiere din Bucureşti.

„Vizita are ca scop cunoaşterea activităţii acestor întreprinderi întrucât pe agenda de lucru a comisiei de află proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr 33 /2022 pentru modificarea şi completarea Legii 219/2015 privind economia socială”, se precizează în solicitarea adresată de preşedintele comisiei, Adrian Solomon.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner