Paul Stănescu anunță că PSD va vota reducerea pensiilor speciale: „Toată lumea a fost de acord”

paul stanescu

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, susține că social-democrații vor vota pentru reducerea pensiilor speciale, excepție făcând pensiile militarilor.

„Noi am depus proiect de lege, am închis-o cu pensiile la parlamentari, toată lumea a fost de acord, a fost proiect de lege PSD, a votat toată lumea, am închis cu pensiile la parlamentari. Îi aşteptăm pe actuala putere, ca şi majoritate, nu ştiu, cu ordonanţă de urgenţă, dar nu se poate, cu proiect de lege să vină în Parlament să propună şi eu îi asigur de acum că PSD va vota reducerea pensiilor la categoriile care sunt cu pensii foarte, foarte mari. Nu ne legăm de pensiile militarilor. Dar să vină cu proiect le lege, abia aşteptăm, noi imediat am votat. Să vină cu proiect de lege, sunt la putere, au majoritate şi votăm şi noi, o asigur pe doamna Turcan public de lucrul ăsta”, a anunțat Paul Stănescu la Antena 3, conform adevarul.ro

PSD va semna pentru reducerea pensiilor speciale, propunere ce a fost făcută de actuala coaliție de guvernare. „Să vină cu proiect de lege, abia aşteptăm, noi imediat am votat. Să vină cu proiect de lege, sunt la putere, au majoritate şi votăm şi noi, o asigur pe doamna Turcan public de lucrul ăsta”, a mai spus Stănescu.