miercuri, iunie 29, 2022

PNL împlinește 147 de ani de la înființare. Klaus Iohannis vine la manifestările de la Vila Florica

Partidul Naţional Liberal aniversează, marți,  în Argeş, împlinirea a 147 de ani de la înfiinţare, într-o serie de evenimente care vor avea loc la Vila Florica și în Capitală, în prezența președintelui Klaus Iohannis, care și-a confirmat participarea la eveniment. Șeful statului va susține și un discurs. 

Vor fi organizate manifestări speciale la Vila Florica din Ștefănești. Președintele României, Klaus Iohannis a confirmat prezența la evenimentul PNL.

La Vila Florica se vor afla președintele PNL, Nicolae Ciucă, alți lideri din conducerea partidului, personalități culturale, reprezentanți ai mediului de afaceri sau ONG-uri. Florin Cîțu lipsește, fiind plecat într-o deplasare externă, din calitatea de președinte al Senatului.

La Vila Florica vor susține alocuțiuni președintele României, Klaus Iohannis și președintele PNL, premierul Nicolae-Ionel Ciucă, la evenimentul prilejuit de sărbătorirea a 147 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal, organizat la Vila Florica, în Ștefănești, județul Argeș, de la ora 11.00.

De asemenea, președintele PNL va sustine o alocuțiune la simpozionul “PNL între Prima și a Doua Modernizare a României: 147 de ani de liberalism”, ce va avea loc mâine, de la ora 15:00, în Aula Magna a Bibliotecii Centrale Universitare din București.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner