luni, august 15, 2022

PNL și PSD lipsite de idei și inițiative Țara arde și partidele se piaptănă!

PNL și PSD lipsite de idei și inițiative

Țara arde și partidele se piaptănă!

  eu M-am tot uitat să observ ceva inteligent, o idee de campanie, o viziune, un program politic la principalele partide, PNL(cu tot cu PDL) și PSD!

   Uitându-mă și căutând am rămas eu cu uitatul și căutatul iar ei cu numele, că in rest nu am avut ce analiza.

   PNL-ul la ora actuală este un partid care a început campania haotic, fiecare își face campania cum și-o dorește, fără nicio coordonare de la centru, nici măcar de la centrul județelor.Unii fac o campanie jenantă pe facebook, unii acoperiți sub diverse pseudonime, neasumându-și responsabilitatea a ceea ce publică, spun tot felul de lucruri, jignesc și aruncă cu noroi în stânga și dreapta.Alții și-au pus pe liste tot felul de cățeluși pe care îi țin și o să-i țină în lesă iar după alegeri, cei pe care i-au pus în față, vor trebui să facă ce spune stăpânul.

   Mă așteptam că o dată cu absorbția PDL-ului de către PNL să fie o coordonare și o campanie mai bine pusă la punct, pentru că știm cu toții cât de buni au fost PDL-iștii în campaniile electorale, doar că m-am înșelat.

   Procentele PNL, cu cât ne apropiem de campanie, se pare că, sunt în scădere și nu-i văd bine pe PNL-iști când se vor trezii că nu au luat procentele care să-i ducă la o victorie în alegerile locale.

   În Gorj, PNL-ul poate vorbi de coordonare între cei doi copreședinți, Vîlceanu și Barbu care din câte se observă se înțeleg și chiar au ajuns să se completeze, în rest fiecare face ce vrea în județ!

   PSD-ul în schimb nu mai este condus de nimeni, nu-și mai asumă nimeni campania.Nu mai există comunicare, Zgonea e mai tot timpul plecat, Dragnea ne vrăjește că e un feroce adversar al Guvernului Cioloș, dar nu depune nicio moțiune de cenzură. Cel mai grav este faptul că în acest moment crucial pentru alegerile locale, toți PSD-iștii se luptă între ei în loc să se ocupe de campanie.

Nici Ponta nu mai este ce a fost, acum a ajuns un ”pisicuț” cum ne spunea Băsescu acum ceva timp.Dar este un altfel de pisicuț, inteligent se spune, care se prostește pe facebook, spune tot felul de lucruri într-un mod ironic, ce să mai…ne-o trage.

A început cu fundația vieții de care nu știu cine ar avea nevoie când el e tot timpul prin tribunale și prin anchete, chiar dacă e posibil ca aceste dosare să fie cam subțiri și făcute la unele comenzi, cum se tot presupune prin media.

   La Gorj, PSD-ul face o gravă confuzie, mă rog…așa au făcut tot timpul PSD-iștii, în loc să se ocupe de câștigarea alegerilor locale,  ei de fapt duc o campanie de preluarea puterii în interiorul PSD Gorj.

În loc să iasă de mână, cel puțin de poze, ei fac tot felul de strategii de preluare a puterii PSD Gorj.Și uite așa nici ”lupii tineri” nici ”păstorii” nu vor câștiga nimic, pentru că timpul trece, campania merge înainte iar alegătorii văd că nu au cu cine să vorbească și împlicit cu cine să voteze, că ei au alte treburi.

Dacă la PNL doar cu doi poți vorbi, la PSD nu mai ai cu cine!Asta este oferta electorală, nu o să avem dezbateri pe proiectele mult discutate, de salvare a țării sau a „Gorjului”.Nu există și nici nu vor exista așa că rămânem cum am fost,  noi cu ale noastre și ei cu ale lor.

P.S.

Chiar dacă îi cunosc personal pe toți liderii județului Gorj, foști și actuali, în acest moment consider că nu o să facă nimic pentru acest județ.Nu au cum să mă convingă de nimic și asta e…ne merităm soarta că tot cu ei votăm că nu avem pe cine!

La vremuri noi TOT NOI!

Iulian Ionescu

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner