Poliţiştii ameninţă că nu vor defila de Ziua Naţională dacă se cere certificatul verde pentru cei prezenţi

Vasile Zelca, președintele SNPPC Constanța, le recomandă membrilor sindicatului să refuze participarea la parada organizată cu prilejul Zilei Naționale a României, scrie bugetul.ro.

„Polițiștii nu defilează pentru a gira politicienii aflați vremelnic sau chiar întâmplător la conducere”, a transmis Vasile Zelca.

Recomandarea reprezentantului Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din MAI, organizație care numără circa 40.000 de membri, vine după ce autoritățile au introdus Certificatul Verde la paradele oficiale ce vor avea loc de 1 Decembrie, în România. Mai mult, în zonele oficiale, accesul le va fi permis doar persoanelor vaccinate și celor care au trecut prin boală.

Mesajul este:

„SNPPC BT IPJ CONSTANȚA RECOMANDĂ MEMBRILOR SNPPC ȘI NU NUMAI, SĂ REFUZE PARTICIPAREA LA O EVENTUALĂ PARADĂ ORGANIZATĂ CU PRILEJUL ZILEI DE „1 DECEMBRIE”!

POLIȚIȘTII NU DEFILEAZĂ PENTRU A GIRA POLITICIENII AFLAȚI VREMELNIC SAU CHIAR ÎNTÂMPLĂTOR LA CONDUCERE!

ATÂT TIMP CÂT LA DEFILARE, POPORUL NU ESTE ADMIS CA SPECTATOR CI NUMAI POLITICIANUL, ACEA DEFILARE SE TRANSFORMĂ ÎN „ODĂ ADUSĂ CONDUCĂTORULUI MULT IUBIT”!

POLIȚIȘTII AU JURAT CREDINȚA ROMÂNIEI ȘI CONSTITUȚIEI, NU POLITICIENILOR!”.