marți, august 9, 2022

Ponta: Iohannis s-a sucit, acum PSD nu mai este „nefrecventabil”, nu mai trebuie izolat, ba chiar zice că guvernează foarte bine alături de PNL

Fostul premier Victor Ponta scrie, pe Facebook, că Iohannis prezintă acum situaţia invers de cât a prezentat-o în urmă cu 7 ani, lăudând PSD că guvernează foarte bine alături de PNL.

„Festival! Ce frumos spune Dl Iohannis acum exact invers decat a spus timp de 7 ani pentru “focile nervoase” care l-au votat ! Va rog sa cititi : 1. Totul e bine in Romania mai putin Covidul si Razboiul din Ucraina / 2. Spera sa aiba dreptate Ministrul Sanatatii cand zice de Covid / 3. Plagiatul la Prim Ministri “tine de independenta Justitiei” / 4. PSD guverneaza foarte bine alaturi de PNL / 5. Vizele de America nu-i intereseaza pe Romani” ( nici sa intram in Schengen) . Samd . Regret ca nu vad acum fetele nedumerite ale “focilor votatoare ” – pai ele pe cine mai injura in Piata si pe cine mai dau vina acum ? Pe cine mai aplauda in jacheta rosie cand lupta cu “coruptii” ? Ce fac ei cu “Ciuma Rosie” care a devenit Alba ca Zapada ? Mai au voie sa isi puna placute la masina cu “M..uie PSD” sau nu ? Trebuie sa stea iar la coada in Diaspora ca sa il voteze in functia de Secretar General al NATO – ca “ar evalua propunerea” ? Si daca pleaca la Bruxelles la NATO ( evident cu masina) si vine acasa in fiecare weekend- se mai blocheaza Pitesti – Sibiu cand trece Domnia Sa , sau ramane cu semafoare ca acum? Mie chiar imi place acum Klaus Iohannis- il bate in fiecare zi pe Basescu la toate capitolele”, scrie Ponta.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner