miercuri, septembrie 28, 2022

Ponta: Liviu Dragnea luptă doar că să își ascundă banii de la Teldrum și Farmavet, să scape de răspundere penală

Fostul prim-ministru Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea, despre care spune că luptă să scape de răspundere penală și să își promveze propriul interes.

https://www.stiripesurse.ro/liviu-dragnea-leaga-prezen-a-lui-george-maior-in-romania-de-tensiunile-din-psd-face-jocuri-d…

Publiée par Victor Ponta sur Dimanche 9 septembre 2018

„Da stimați români-Liviu Dragnea luptă cu Maior, cu Kovesi, cu Statul Paralel, cu Soros-bla bla! Minciuni ridicole pentru cei care încă mai vor să se lase prostiți!

Ah-da / și Liviu Dragnea este cel mai bun exemplu de familie trafitionala , nu e așa?

Adevărul este că Liviu Dragnea luptă doar că să își ascundă banii de la Teldrum și Farmavet , să scape de răspundere penală și să își promveze propriul interes !!!

România, resursele sale naturale, Parlamentul, Guvernul sau PSD sunt simple instrumente pentru propășirea lui și a familiei sale!

Sper să îl întrebe Răzvan Dumitrescu în direct în emisiune / dacă nu are timp Îi rog pe curajoșii din CEX ul PSD și pe cei care își rup cămașa de pe ei la televizor pt “Dl Președinte Dragnea” să îl întrebe cât de tare luptă el cu George Maior în anii trecuți!

Trebuie să terminăm definitiv cu această minciună și ipocrizie care își bate joc de bunul nostru simț dar și de viitorul nostru! Eu am acesta datorie!”, a scris Ponta, pe Facebook.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner