Prahova: Femeie ameninţată cu un cuţit de fostul concubin; bărbatul s-a predat poliţiştilor

O femeie de 29 de ani care era ameninţată cu un cuţit de fostul său concubin a fost salvată, miercuri, de poliţiştii din oraşul Urlaţi care au intervenit după ce au fost sesizaţi de mama acesteia, agresorul predându-se oamenilor legii.

Conform informaţiilor transmise de Poliţia Prahova, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Urlaţi au fost sesizaţi în jurul orei 8,15 de către o femeie cu privire la faptul că fiica sa în vârstă de 29 de ani ar putea fi în pericol, în condiţiile în care fostul concubin a luat-o din staţia de autobuz şi aceasta nu îi mai răspunde la telefon.

‘În baza sesizării a fost constituită o echipă operativă care s-a deplasat la locuinţa bărbatului. Având în vedere starea de pericol în care se putea afla femeia, poliţiştii au pătruns în locuinţă, unde a fost găsit bărbatul care o ameninţa pe aceasta cu un obiect tăietor-înţepător. După negocierile purtate cu acesta, bărbatul a renunţat la ameninţări, s-a predat poliţiştilor, care l-au imobilizat şi condus la sediul unităţii de poliţie în vederea continuării cercetărilor’, precizează sursa citată.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate, lovire sau alte violenţe şi ameninţare, faţă de bărbat urmând a fi luată o măsură preventivă, menţionează Poliţia.

Sursa: PRESSONLINE