Prahova: Şase persoane, între care trei fete, arestate pentru sechestrarea şi violarea unei tinere

Şase persoane, între care trei fete, au fost arestate preventiv într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate în cazul unei tinere de 18 ani, decizia pronunţată, joi, de instanţă nefiind definitivă.

Potrivit portalului instanţelor de judecată, magistraţii Judecătoriei Ploieşti au admis propunerea procurorilor de arestare preventivă a şase inculpaţi, între care trei fete, într-un dosar privind infracţiunile de viol, lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi complicitate la săvârşirea infracţiunilor.

Decizia privind arestarea preventivă a fost deja contestată de inculpaţi.

Poliţiştii de investigaţii criminale din Ploieşti au efectuat, miercuri dimineaţă, 12 percheziţii, în Ploieşti şi Câmpina, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate, în cazul unei tinere de 18 ani.

Conform sursei citate, 14 mandate de aducere au fost puse în executare.

‘Din cercetări a reieşit faptul că, în noaptea de 29 spre 30 mai, o tânără în vârstă de 18 ani ar fi fost ameninţată cu acte de violenţă şi lipsită de libertate în mod ilegal de către două persoane de sex feminin. Totodată, tânăra ar fi întreţinut, prin constrângere, raporturi sexuale cu mai mulţi bărbaţi. Persoanele bănuite au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Ploieşti pentru audieri’, preciza IJP Prahova.

Acţiunea a beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.

La activitate au participat şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă ‘Matei Basarab’ Ploieşti.

Sursa: PRESSONLINE