luni, august 8, 2022

Prefectul Capitalei: Reprezentanţii angajaţilor Metrorex au înţeles că e important să înceteze protestul; circulaţia metroului se reia sâmbătă

Reprezentanţii angajaţilor de la Metrorex au înţeles că este important să înceteze protestul, circulaţia metroului se reia sâmbătă, a declarat, vineri, prefectul Capitalei, Alin Stoica.

‘Oamenii au înţeles că e important să înceteze protestul respectiv şi de mâine dimineaţă, având în vedere că tehnic înţeleg că este nevoie de câteva ore pentru restabilirea circuitelor, se va relua circulaţia’, a spus Alin Stoica, vineri, la sediul Prefecturii Capitalei, unde a avut loc o întâlnire cu reprezentanţii sindicali (Sindicatul Liber Metrou – USLM din Metrorex SA şi Confederaţia Naţională a Sindicatelor Libere din România Frăţia – CNSLR Frăţia), conducerea Metrorex SA şi reprezentanţi ai lucrătorilor din subteran care au protestat.

Prefectul a subliniat că nu este implicat în negocierile dintre Metrorex şi sindicate. ‘Interesul meu era să dăm drumul la circulaţie pentru metrou, (…) eu am mijlocit întâlnirea, am convocat ambele părţi la 13,30 şi lucrurile s-au rezolvat’, a explicat Stoica.

Sursa: PRESSONLINE

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner